Testimonials

Dit zeggen onze experts over werken bij PanCompany:

Eric-Jan

Test Management expert

"Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan bij een grote IT dienstverlener. Daar heb ik de gelegenheid gehad mij te ontwikkelen tot expert in mijn vak. Vervolgens was mijn werkgever niet meer in staat mij te bieden waar ik als expert behoefte aan had. De opdrachten sloten niet meer aan bij mijn ontwikkeling en de beloning bleef achter. Toen nam PanCompany contact met mij op. Het realistische vast/variabele beloningsmodel was precies wat ik zocht. Daarnaast sprak mij enorm aan dat PanCompany van mij verwacht dat ik in de eerste plaats zorg voor een tevreden opdrachtgever. Ook is het erg fijn om collega’s te hebben welke stuk voor stuk expert zijn. Ook al voer ik mijn opdrachten zelfstandig uit, ik heb nooit het gevoel er alleen voor te staan. Voor mij is PanCompany een perfecte keuze, ik kan mezelf volledig focussen op mijn opdracht en PanCompany zorgt voor de juiste randvoorwaarden en ondersteunt op alle fronten."

Terence

Java Development expert

"Ik heb onder meer voor PanCompany gekozen omdat er veel aandacht voor de mens is. PanCompany stimuleert de ontwikkeling van haar medewerkers. Al na de tweede week van mijn dienstverband heb ik mijn Professional Scrum Master certificaat gehaald. Er is volop ruimte voor inbreng van mijn expertise in de ontwikkeling van de Java competence. En de begeleiding en voorbereiding voor intakes bij opdrachtgevers is fantastisch. Ook heeft PanCompany een uitgebreid netwerk bij top 200 bedrijven. Dus ik heb de zekerheid dat ik veelal met moderne technologieën bij interessante bedrijven zal werken. Onlangs ben ik dan ook weer gestart in een interessante opdracht bij een groot logistiek bedrijf, waar we gebruik maken van moderne Java en web technologieën en ik werk in een internationaal SCRUM team met ervaren collega’s. Dit is tot nu toe mijn droombaan."

Connie

Test Management expert

"Na mijn ‘living and working abroad’ avonturen in Australië dacht ik er aan om te freelancen. Ik heb veel werkervaring en een netwerk, dus daar paste wel een nieuwe stap bij. En als senior test manager heb ik niet zoveel behoefte aan begeleiding of verplichte meetings. Maar het vooruitzicht geen collega’s meer te hebben waar je mee kunt sparren was ook een beetje saai. Toen kwam PanCompany op mijn pad. Geen regelgedoe, wel een mooie lease-auto en collega’s die op hetzelfde niveau acteren. In de tien jaar die ik in loondienst heb gewerkt ben ik nooit meer dan een dag beschikbaar en bijna nooit ziek geweest, dus het is ook fijn dat je daar bij PanCompany in hun beloningsconstructie voor beloond wordt. Al voor de inkt op het contract droog was had ik een internationale opdracht en de Professional Scrum Master cursus die ze voor me regelden kon ik gelijk al in praktijk brengen."

Sander

Java Development expert

"Na een paar jaar voornamelijk in-house te hebben gewerkt bij een specialist in managed hosting, voelde ik de behoefte om wat meer van de buitenwereld te zien. Ik ben een leergierig en nieuwsgierig persoon en ik wilde graag met nieuwe technieken in verschillende branches aan de slag. Die behoefte kan ik bij PanCompany invullen. Zij bieden mij de mogelijkheid om in opdrachten bij grote, toonaangevende organisaties actief te zijn. Daarnaast voeren zij een aantrekkelijk beloningsmodel en secundaire arbeidsvoorwaarden. En hoewel ik het grootste deel van mijn tijd bij klanten werk, is het voor mij goed om te weten dat er een thuisbasis is waar ik ondersteuning kan vinden, bijvoorbeeld op het gebied van expertise en trainingen."

Tijl

Test Management expert

"Ik heb om meerdere redenen voor PanCompany gekozen. Zoals het sterke netwerk van opdrachtgevers waarin leuke en uitdagende opdrachten te vinden zijn. En de ervaren collega's, die je weliswaar niet elke dag ziet maar wel altijd op afstand beschikbaar zijn om te helpen. En natuurlijk ook de flexibele en platte structuur, het van-het-kastje-naar de-muur verhaal bestaat bij PanCompany niet. Een en ander draagt bij aan de slagkracht van PanCompany."

Boris

Test Management expert

"Op voorhand twijfelde ik nog over een overstap naar PanCompany met haar vast/variabele beloningsmodel, maar omdat uit navraag bleek dat de ervaringen van andere professionals positief waren en er een goede overbruggingsregeling bestaat voor nieuwe medewerkers die nog niet gelijk in opdracht zijn, heb ik besloten de stap te zetten. Mijn zorgen bleken volledig onterecht. Nog voordat ik in dienst was, waren we namelijk al in staat om een passende opdracht te bemachtigen. Dat is ongetwijfeld mede het resultaat geweest van daadkrachtig handelen van de organisatie, gericht op het snel in kaart brengen van mijn kwaliteiten en behoeften. Daarnaast is de organisatie ook duidelijk in wat ze van mij als professional verwacht, bijvoorbeeld in termen van de kwaliteit van mijn CV of het voeren van klantgesprekken. Dit bewustzijn van elkaars kwaliteiten en behoeften, gekoppeld aan het sterke onderlinge vertrouwen maakt dat we gezamenlijk prachtige resultaten boeken. "

Meer weten over werken bij PanCompany?

We vertellen je er in een persoonlijk gesprek graag meer over.

Trotse winnaar van een
FD Gazellen Award
2014 t/m 2018

© 2019 | Europalaan 12a | 5232BC 's-Hertogenbosch | T: +31 (0)85 0290550 | E: info@pancompany.com