Test Management & Automation

test grootOnze Test experts zijn het gewend om in complexe, grootzakelijke omgevingen te opereren. Ze worden geselecteerd op passie voor en visie op hun vak. En een flexibele en pragmatische instelling waarmee ze onze klanten daadwerkelijk helpen hun projectresultaten te bereiken.

Wij hechten groot belang aan de aantoonbaarheid van de expertise van onze Test experts en investeren dan ook voortdurend in certificering, bijvoorbeeld op het gebied van TMap NEXT, ISTQB en iSQI Certified Agile Tester.

Onze Test Management experts zijn gecertificeerd als Professional Scrum Master en beschikken over ervaring in zowel traditionele als Agile ontwikkelomgevingen. Ze zijn in staat een testaanpak op maat te implementeren binnen uw team, project of programma.

Onze Test Automation experts zijn gespecialiseerd in het gebruik van tools als Cucumber, Protractor, Specflow, FitNesse en Selenium en zijn in staat een framework op te stellen om functionele- en regressietesten op een effectieve wijze uit te voeren en te onderhouden.

Meer weten over onze Test expertise?

Met hun ruime ervaring zijn onze Test experts uw oplossing!

Heeft u een concrete vraag naar Test expertise?

Stuur ons een email met uw aanvraag en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Trotse winnaar van een
FD Gazellen Award
2014 t/m 2018

© 2019 | Europalaan 12a | 5232BC 's-Hertogenbosch | T: +31 (0)85 0290550 | E: info@pancompany.com