Business Intelligence

scrumOnze Business Intelligence specialisten hebben minimaal 7 jaar ervaring binnen dynamische en data gedreven organisaties. Binnen deze organisaties nemen zij leidende rollen op zich tijdens het uitvoeren van complexe BI projecten of als onderdeel binnen een bestaand BI Competence Center.

Deze rollen variëren van business analist, ETL / backend ontwikkelaar, rapportage ontwikkelaar, architect en project manager. Al onze specialisten hebben ruimschoots ervaring met meerdere BI technologieën zoals Microsoft SQL Server, Informatica PowerCenter, SAS en Oracle. Ook zijn onze experts bekend met de laatste ontwikkelingen omtrent datawarehousing, data modellering, ETL, Master Data Management en Big Data.

Daarnaast begrijpen onze consultants de waarde van data en beschikken zij naast de relevante technische skills ook over ruime ervaring en gedegen kennis van de markt en uitstekende conceptuele kennis van Business Intelligence waarmee zij in staat zijn om de betekenis van de data correct te interpreteren en zo de juiste oplossing in een gevraagde situatie te bieden.

Onze Business Intelligence specialisten hebben ruime ervaring met het uitvoeren van (traditionele) waterval projecten, zijn daarnaast gecertificeerd als Professional Scrum Master en dus ook bekend met (iteratieve) Agile ontwikkelmethoden.

Meer weten over onze BI expertise?

Met hun ruime ervaring zijn onze BI experts uw oplossing!

Heeft u een concrete vraag naar BI expertise?

Stuur ons een email met uw aanvraag en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Trotse winnaar van een
FD Gazellen Award
2014 t/m 2018

© 2019 | Europalaan 12a | 5232BC 's-Hertogenbosch | T: +31 (0)85 0290550 | E: info@pancompany.com