Visie

Een duurzaam aantrekkelijke partner

De markt blijft vragen om ervaren en deskundige IT professionals. Voor de komende jaren wordt zelfs een tekort aan experts verwacht. Het is dan ook denkbaar dat informatie-intensieve organisaties terug zullen vallen op gespecialiseerde partners om hun tekorten aan expertise aan te vullen. PanCompany voorziet in die behoefte!

PanCompany sluit met haar unieke flexibele vast/variabel arbeidsvoorwaarden-model, waarbij medewerkers delen in de omzet, aan bij een maatschappelijke trend waarin professionals op zoek zijn naar meer keuzevrijheid en flexibiliteit. 

PanCompany ambieert om een duurzaam aantrekkelijke partner voor zowel opdrachtgevers als medewerkers te zijn. Voor opdrachtgevers door ons in de relatie te richten op behoud voor de lange termijn en hoge kwaliteit te leveren tegen een faire prijs. Voor medewerkers door opdrachten op maat te zoeken, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden te bieden en een cultuur in stand te houden waarin ruimte is voor vrijheid, openheid en plezier. En waarin ruimschoots aandacht is voor het ontwikkelen van de eigen vaktechniek.

Waarom experts voor PanCompany kiezen!

PanCompany heeft The expert solution voor experts.

Trotse winnaar van een
FD Gazellen Award
2014 t/m 2018

© 2019 | Europalaan 12a | 5232BC 's-Hertogenbosch | T: +31 (0)85 0290550 | E: info@pancompany.com