Impressie Open Business Intelligence Meet-up @ PanCompany

6 maart 2018

Na een periode van voorbereidingen vond afgelopen donderdag 1 maart 2018 de eerste PanCompany Open Business Intelligence Meet-up plaats. Een diverse groep professionals, van zelfstandige BI consultants, managers bij eindklanten en geïnteresseerden vanuit PanCompany hadden zich aangemeld voor een avond waarin kennisdeling, kennisvergaring en netwerken centraal stond.

Na een hapje, een drankje en een welkomstwoord vanuit PanCompany nam Hans Michiels het woord en vertelde de aanwezigen alle ins en outs over het onderwerp ‘Data Warehouse Automation’. Vragen als ‘wat is het’, ‘hoe start je ermee’ en ‘hoe maak je een begin met een proof-of-concept’ werden behandeld en leverde interessante discussies op met de aanwezigen.

Na een korte pauze startte Jeroen ter Heerdt en hij nam het publiek mee in de wereld van Artificial Intelligence en Advanced Analytics. Ook de strategie en visie van Microsoft werd toegelicht alsmede de veranderende rol van de ‘traditionele’ Business Intelligence consultant. Met herkenbare en tastbare voorbeelden wist hij de aanwezigen te boeien wat vervolgens weer zorgde voor veel interactie.

Een informele borrel na afloop van de sessies zorgde vervolgens voor de juiste afsluiting.

Als organisatie kijken we in ieder geval terug op een geslaagde eerste Open Business Intelligence Meet-up waarin we de aanwezigen voorzien hebben van enkele goede inhoudelijke sessies en waarin er op een informele manier kennis is gemaakt met elkaar en met PanCompany.

Nogmaals dank aan de sprekers en de aanwezigen die ervoor hebben gezorgd dat deze avond tot een succes geworden is.

20180305 BI Meet Up PanCompany 2

20180305 BI Meet Up PanCompany 1

naar overzicht

Wilt u reageren of meer weten?

Heeft u iets in dit artikel gelezen dat uw interesse gewekt heeft? Laat het ons weten!

Meer weten over onze BI expertise?

Met hun ruime ervaring zijn onze BI experts uw oplossing!

Trotse winnaar van een
FD Gazellen Award
2014 t/m 2018

© 2019 | Europalaan 12a | 5232BC 's-Hertogenbosch | T: +31 (0)85 0290550 | E: info@pancompany.com