Evenement: PanCompany Open Agile Management Meet-up 22 november 2018

13 juli 2018

PanCompany organiseert op 22 november 2018 het evenement “Agile Management: Leiding geven aan zelf-organiserende teams!?

De mate van zelf-sturing of zelf-organisatie van Agile teams is een thema waar veel organisaties nog mee worstelen.

Tijdens deze avond nemen sprekers Peter Koning en Connie Monhemius je mee in de wereld van leiding geven aan zelf-organiserende teams. Is er nog wel leiding nodig? Hoe geef je leiding aan zelf-organiserende teams? Hoe ga je om met zelf organiserende teams in een sturende organisatie? Handvatten en tools op deze vraagstukken zullen via interactieve presentaties besproken worden.

Grijp nu je kans om bij dit eenmalige en unieke evenement aanwezig te zijn en schrijf je direct in via deze link, want VOL = VOL!

De eerste 20 aanmeldingen ontvangen het boek van Peter Koning, “Toolkit voor agile leiders - Leidinggeven aan wendbare teams”. Deze zullen op de avond zelf uitgereikt worden.

Het evenement start om 18:00 en eindigt rond 20:30 en vindt plaats ten kantore van PanCompany BV. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Het volledige programma, de locatie en de mogelijkheid om je aan te melden is in te zien via deze link.

Peter Koning

Hoe geef je leiding aan zelf-organiserende teams? Hebben ze wel een leidinggevende nodig? En zo ja, hoe geef je dan leiding? Peter Koning heeft ruim 10 jaar ervaring als leidinggevende in een agile omgeving. Hij heeft een praktische toolkit ontwikkeld voor agile leiders. De praktische handvatten helpen ons leiders om die omgeving te creëren die de teams nodig hebben. Ze hebben een andere vorm van leiderschap nodig die precies die omgeving creëert waardoor ze kunnen groeien en wendbaar waarde kunnen leveren voor de klanten, snel kunnen inspelen op kansen en innovaties samen met de klant ontdekken.

Tijdens deze avond zal Peter Koning enkele van deze tools op een interactieve manier presenteren. Na een korte uitleg zullen we met een tool aan de slag gaan en zo heel praktisch ervaren hoe de tools kunnen helpen.

Connie Monhemius

Hoe werkt het nu in de praktijk om van sturend naar zelf organiserend te gaan? En dat bij ontwikkeling van nieuwe producten in de wereld van Internet of Things? Connie Monhemius werkt als consultant bij Pancompany en heeft al meer dan 12 jaar ervaring in grote (test) management projecten zowel in Nederland, Frankrijk als Australie. In huidige opdracht bij een grote bank werkt Connie 3 jaar in een scaled agile omgeving die bij start nog absoluut niet agile was. Connie heeft de agile transformatie kunnen vormgeven en scrum of scrum over de verschillende teams ingericht om het nieuwe product als pilot in de markt te zetten. Daarbij echte klant feedback te verzamelen en deze weer naar de teams te brengen om doorlopend klantwaarde te kunnen bieden.

Tijdens de avond zullen er verschillende voorbeelden voorbij komen over hoe om te gaan met uitdagingen die je tegenkomt als zelfsturend team in een nog vrij sturende organisatie inclusief de transitie van “sturing op teams naar sturing in teams”.

Uitsnede flyer AM v3

 

 

naar overzicht

Wilt u reageren of meer weten?

Heeft u iets in dit artikel gelezen dat uw interesse gewekt heeft? Laat het ons weten!

Trotse winnaar van een
FD Gazellen Award
2014 t/m 2018

© 2019 | Europalaan 12a | 5232BC 's-Hertogenbosch | T: +31 (0)85 0290550 | E: info@pancompany.com